Wisselzone

Op onze website staat een nieuw plaatje van de Wisselzone ( https://westfrieserunbikerun.nl/evenement/wisselzone/ ) Dit plaatje kan je ook als pdf bestand downloaden.

Inschrijving loopt goed.

De inschrijving van de RunBikeRun gaat goed. Er zijn nog 65 plaatsen beschikbaar. Download hier de A3 poster of kijk op onze website: westfrieserunbikerun.nl

Inschrijving RunBikeRun geopend

Op 22 december is de inschrijving voor de 8e Westfriese RunBikeRun geopend. Op de website vind je allerlei informatie over deze wedstrijd. Ook de uitslagen van oudere jaren staan weer op de website. Je kan je nu inschrijven  

Nieuwe Website

We werken aan een nieuwe website. Hierdoor kan er af en toe tekst op de website staan die nog niets met de Westfriese RunBikeRun te maken heeft.

Inschrijven 8e Westfriese RunBikeRun

Rond de kerst zal de inschrijving van de 8e Westfriese RunBikeRun geopend worden. Er zijn twee wedstrijden: Individueel en Duo’s. Bij de individuele wedstrijd wordt er onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Welke categorieën zijn er?: 16+, 20+, 40+ en 50+. Net als vorig jaar zal dit gehouden worden bij atletiekvereniging Hollandia in Hoorn.